top of page

drs. Judith Luesink
MfN Registermediator, specialisaties: Familie en Arbeid

Na mijn opleiding aan de Universiteit Leiden en de conservatoria van Den Haag en Rotterdam reisde ik ruim 12 jaar voor mijn werk over de wereld. In 2015 streek ik steeds vaker in mijn thuisland Nederland neer en volgde met succes de opleiding tot MfN Registermediator. Daarna specialiseerde ik nog op het gebied van familiaire conflicten en echtscheiding. Het behalen van de accreditatie familiemediator was het begin van Mediation Centrum Santpoort.  

 

Sindsdien begeleid ik echtscheidingen en familiaire conflicten. Tevens bied ik relatie mediation aan en coach ik koppels in het herstellen van hun relatie door te werken aan het doorbreken van destructieve communicatiepatronen. Reeds meerdere echtscheidingsdossiers werden tijdens de gesprekken gesloten omdat cliënten weer kansen zagen om toch samen verder te gaan. 

Bij de echtscheidingen die ik begeleid, zie ik steeds twee grote zorgen bij cliënten:  

1. Hoe lossen we het voor en met de kinderen op?

2. Hoe komen we hier financieel uit? 

Om mijn cliënten hierin nog beter te kunnen begeleiden volgde ik in 2018/2019 nog de opleiding tot Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA). In 2023 ben ik ingeschreven in het register voor erkend scheidingsadviseurs (RES). Hierdoor kan ik mijn cliënten zowel op sociaal emotioneel als op financieel gebied de begeleiding en ondersteuning bieden waardoor ze zo snel mogelijk weer duidelijkheid en perspectief krijgen.

Naast mijn werk als echtscheidingsmediator (familiemediator) ben ik ook gespecialiseerd als MfN arbeidsmediator. Door de verbinding te zoeken tussen de persoonlijke en zakelijke kant van ieders behoeftes en belangen probeer ik ruimte te scheppen voor werkgevers en werknemers om samen tot afspraken te komen in wederzijds belang.

Naast mijn werk als mediator ben ik vrijwillig werkzaam als Buurtbemiddelaar in de gemeente Velsen.

bottom of page